Jämför kreditkort online och hitta rätt kort för dig

Loading....

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.


Med ett kreditkort kan du handla först och betala sedan, korten fungerar både i Sverige och när du befinner dig utomlands. Alla dina köp och uttag tar du på kredit och betalar i efterhand genom faktura, i många fall får du också bonus på alla dina köp i form av pengar tillbaka. Med ett kreditkort har du alltid snabb åtkomst till pengar när du behöver göra både mindre och större inköp. En fördel är att du också har möjlighet att dela upp kostnaden för dina köp, och på så vis lättare kan planera och fördela dina utgifter över månaden.
Det finns otaliga varianter av kreditkort som utfärdas av mängder av olika banker. Dessa kreditkort har alla olika egenskaper, så när du väljer ditt kreditkort är det viktigt att kunna jämföra dem för att se vilket som bäst kommer att passa dina behov när det kommer till; avgifter, räntor, bonusar och andra förmåner som t.ex. inkluderad försäkring. Beroende på om det är ett kreditkort tänkt att främst användas till mindre vardagliga inköp eller större investeringar kan rätt val av kort för just ditt syfte göra stora skillnader för dina kostnader sett över en längre tid.